Businesscoaching

Met focus op persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Wat mij boeit is jouw probleem.

Wat mij raakt is dat je er last van hebt.

Wat mij drijft is dat je bij jouw bestemming komt en jij navigeert!

If you want to live a happy life, tie it to a goal. Not to people or things. Einstein

Weet jij wie je bent?

Ik noem mezelf een blind molletje. Zelfs met de GPS raak ik de weg kwijt. Ik kom vaak veel te laat aan en dan vooral met een hoop stress. Inmiddels heb ik dat geaccepteerd en vaar ik op mijn intuïtie. Op mijn bestemming kom ik altijd. Als je met mij op zoek gaat naar jouw blinde vlek, kun je je Tom-Tom beter net zo goed thuis laten 😊.

  • Wil je feilloos kunnen varen op je eigen kracht
  • Weet jij wat je blinde vlekken zijn en jouw ‘unieke’ talent
  • Kan jij vertrouwen op wie je bent, omdat je wéét wie je bent
  • Weet jij wat je nodig hebt en wat je wil bijdragen in jouw organisatie
  • Weet jij wie je naast je nodig hebt en wil je daarin bewuste keuzes maken
Wil je ‘issues’ oplossen ? Boek hier je gratis intake

Ik gun je dat je weet wat je nodig hebt en wat je wilt bijdragen. Dit zeg ik omdat je als succesvol ondernemer en leidinggevende vooral zal varen op je intuïtie en de mensen om je heen. Op het moment dat je weet wie je bent en wat jou onderscheid in jouw vak en functioneren, wordt het makkelijker voor jezelf om te weten wat jij nodig hebt om nog effectiever en met plezier te kunnen werken.

Het resultaat. Omdat je weet wat jouw bijdrage is en wat je verwacht van de ander kunnen zij hun talent inzetten op het stuk waar jij dit nodig hebt. Je vormt samen een transparant en effectief team die weet waar een ieder voor staat en wat je van elkaar kunt verwachten. Je kunt elkaar aanspreken, en dus ook jezelf, op een stuk waar je van weet dat je hierin uitblinkt. Dit draagt positief bij aan werkplezier is stress verlagend en vooral boeiend!!

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap