Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Met focus op persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een constant proces van groei en verandering. Het is het effectief werken naar gewenste doelen en deze ook realiseren. Coaching helpt bij het proces om inzichten te verkrijgen zodat je leert sturen vanuit je eigen kracht. Ieder individu heeft unieke talenten, kwaliteiten, vaardigheden en oplossingen. Door bewustwording, kiezen voor verandering en het maken van concrete acties ontdek je dat jij de regie neemt over je eigen leven op een manier die jou past. Door het verkrijgen van nieuwe inzichten kun je je nieuwe vaardigheden aanleren en oude patronen ombuigen, jezelf ontplooien en belemmeringen loslaten. Het resultaat is dat jij aan het stuur staat en dat je voelt dat je in je kracht staat en geïnspireerd leeft en werkt.

De Wolf in Coaching helpt je het beste uit jezelf te halen, jouw maximale potentie te ontdekken en toe te passen. Jouw blinde vlekken te zien. Jouw doelstelling te realiseren. Jouw wil om te veranderen en het implementeren en durven experimenteren met nieuw gedrag is de belangrijkste voorwaarden voor het realiseren van jouw doelen.

Wil je een verdiepingsslag maken en doelgerichter werken. Wil je jezelf profileren, zelfvertrouwen uitstralen en zichtbaar zijn. Ga je over je eigen grenzen heen en wil je werken aan assertiviteit. Of wil je tactischer communiceren en effectiever samenwerken. Werken aan weerstand en conflict oplossingen. Jouw team zelfstandig en zelfsturend laten werken. Ervoor zorgen dat je niet leegloopt op onbenulligheden en bedrijfspolitiek. Of andere thema’s bespreekbaar maken waar je nu tegenaan loopt. Dan gaan we samen aan de slag met de thema’s die je nu belemmeren om de volgende stap te zetten!

Thema’s:

  • Assertiviteit en grenzen bewaken
  • Time management en effectiviteit
  • Zichtbaarheid, profileren en er toe doen
  • Autonomie en coachend leiderschap
  • Energiemanagement en weerstand
  • Communiceren met impact en effectief samenwerken