Over mij

Mijn kwaliteit ligt in mijn oprechte interesse. Ik heb een goeie, intuïtieve radar om te ontdekken waar mensen en organisaties vastlopen.

Ook kan ik goed aangeven hoe je jouw verborgen potentieel en jouw waarom kan omzetten in carrièremogelijkheden. Door mijn concrete aanpak komen we samen snel tot jouw kern. We ontdekken waar jouw interesse en talent écht tot bloei komt.

Ik heb een meelevende en duidelijke manier van coachen. Ik ondersteun en daag uit. Ik loop niet weg voor het bespreken van jouw knelpunten. Ik heb ervaren dat juist daar de grootste doorbraak ligt.

Ik ben empathisch en direct. Ik voel feilloos aan wat er bij jou speelt. Ik ben eerlijk, recht door zee, soms confronterend. Dit doe ik altijd met de juiste intentie en een grote lach.

Ik geef je op een respectvolle manier duidelijkheid en stel open en soms kritische vragen. Hierdoor wil je vooruit!

Klik hier voor wat je niet wil weten over mij

Ik ben een door Noloc gecertificeerde Register Loopbaan professional en bij NOBCO geregistreerd. Ik heb twee Post HBO, Certified Professional Coach opleidingen voltooid als senior coach. Ik ben een gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist en gespecialiseerd/ervaringsdeskundig in HSP en Burn-out begeleiding.