Wat je niet wil weten?

Nog een aantal weetjes….

  1. Ik ben de slechtste netwerker die je je kunt bedenken, ik ben gewoon lui en juist daarom weet ik hoe je dit effectief kunt aanpakken! 😊
  2. Ik heb nog nooit gesolliciteerd. Ik weet wel hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten als werkgever. Met deze ervaring heb ik de communicatie training “gesprek met impact” geschreven.
  3. Ik was 15 toen ik mij aanmeldde voor de modeacademie en werd toegelaten met uitzondering. Op mijn 19e doceerde ik op dezelfde opleiding en startte ik mijn loopbaan. Na een carrière van ruim 35 jaar in de mode heb ik, inmiddels 5 jaar geleden, een loopbaanswitch gemaakt.
  4. Mijn motto: zorg dat je wil en niet moet! Die wil is je drive en het enige wat je nodig hebt om succesvol te zijn!
  5. Ik ben hoog sensitief (HSP) een stickertje die nu prima voor mij werkt. Ik weet dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen en scherp ben. Die eigenschap zet ik graag voor jou in.
  6. Ik heb 2 Burn-out ’s gehad. Ik was zo’n ezel en die stoot zich niet 3 keer aan dezelfde steen. Ik heb de ervaringen gebruikt om het de 3e keer ‘anders’ te doen. Deze ervaring deel ik graag want ik gun niemand een burn-out.